Results 1 to 3 of 3

Thread: Build Warning

  1. #1
    likejeewesh is offline VB.NET Forum Newbie
    .NET Framework
    .NET 4.5
    Join Date
    May 2014
    Posts
    9
    Reputation
    0

    Exclamation Build Warning

    Warning 3 The currently targeted framework ".NETFramework,Version=v4.0,Profile=Client" does not include "System.Web, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" which the referenced assembly "CrystalDecisions.Shared, Version=13.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304, processorArchitecture=MSIL" depends on. This caused the referenced assembly to not resolve. To fix this, either (1) change the targeted framework for this project, or (2) remove the referenced assembly from the project.


    this warning came when i start application but not stopping process , actually i include a sap crystal report in project and remove it but what actually mean to this warning

  2. #2
    jmcilhinney's Avatar
    jmcilhinney is offline VB.NET Forum Moderator
    .NET Framework
    .NET 4.0
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    13,767
    Reputation
    1702
    This question is completely unrelated to the thread it was posted in so I have moved it to its own thread. Please keep each thread to a single topic and each topic to a single thread.

    Your project was targeting the Client Profile of the .NET Framework, which includes a reduced set of libraries containing just those that Windows client apps commonly make use of so that users can download a smaller package. One of your CR libraries was referencing a library that is not part of the Client Profile. As the message says, you should probably either change your target Framework (from Client Profile to full) or else remove the CR reference.

  3. #3
    likejeewesh is offline VB.NET Forum Newbie
    .NET Framework
    .NET 4.5
    Join Date
    May 2014
    Posts
    9
    Reputation
    0
    updated database table in crystal report from set database location then crystal report not showing any data but previously all going well

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •